Thursday, July 28, 2011

Brainstorming PAS NS

PAS NS telah mengadakan program “Brainstorming” di sebuah hotel di Sepang pada 23 – 24 Julai baru-baru ini.. Semua PAS Kawasan2 dan Dewan2 telah menghantar pesertanya untuk program tersebut. PAS Kawasan Jelebu telah menghantar 5 orang peserta terdiri daripada YDP, Naib YDP, Setiausaha Kawasan, Ketua Urusan Ulamak dan Penolong Setiausaha Kawasan ke program tersebut.

Peserta brainstorming dari semua peringkat kepimpinan PAS NS memberikan

perhatian kepada penggulungan moderator di akhir kursus.


Keseluruhan program berjalan dengan lancar dan baik. Para peserta memberikan respon yang positif dan aktif untuk memberikan satu nafas baru kepada PAS NS dalam mengharungi PRU 13 yang bakal mendatang. Selain itu peserta juga memberi respon yang hangat kepada penambah baikan jentera dan pentadbiran PAS NS. Hasrat para peserta adalah untuk melihat PAS NS terus bergerak maju sesuai dengan kehendak dan sokongan rakyat.

Sdra Hassan (Urusetia Program) menyerahkan resolusi Al-Fateh yang telah

dipersetujui oleh kepimpinan PAS NS kepada YB Taufek (PJ) sambil

diperhatikan oleh Dr Rosli Yaakop (TPJ 1)


Pesuruhjaya PAS NS, YB Taufek semasa menutup program mengucapkan terima kasih kepada semua peserta yang hadir dan berikrar akan berusaha membaik pulih perjalanan dan pentadbiran PAS NS sesuai dengan hasrat dan kehendak pemimpin PAS tempatan dan ahli akar umbi.

YB Taufek memberikan ucapan menutup program brainstorming


No comments: