Friday, May 9, 2008

Mesyuarat Agong PAS Kawasan Jelebu

Mesyuarat Agong PAS Kawasan Jelebu untuk tahun 2008 akan diadakan pada ketetapan yang berikut :

Tarikh : 10/5/2008 (Sabtu)
Masa : 2.00 petang
Tempat : Markaz MTD Klawang, Kg Larong
Perasmi : Saudara Zulkefly Mohamad Bin Omar (PJ NS)

Semua perwakilan dan pemerhati dari cawangan-cawangan di seluruh PAS Kawasan Jelebu adalah di jemput hadir.

6 comments:

Anonymous said...

paneh tak? apo keputusan ehhh???

den cadangkan elok ajo blog pas jelebu ini di tambah slot2 yg menarik,up gred sikit...untuk blog pas klawang tu hold dulu la sobab walaupun klawang ibu negeri jolobu tapi klawang totap jolobu...

banyak cito nak dikupaskan...cito org TT,cito org sg buluh,org pasoh,org spg durian,org lui...esok ko asyik cito klawang jo apo plak jadiknyo spg portang,lakai...

apo cito PR jolobu...sepakat tak?kek jolobu PAS perlu keluar dari kepompong,jadik kepalo pado pakatan rakyat tu,sobab tu den sarankan perluaskan skop blog pas jelebu.jadikankan blog pas jelebu sbg blog altenatif.

dulu den nak persempadanan daerah mengundi jolobu.mano deh?mano pratus pengundi jolobu.mano deh cramah perdano jolobu...

dana pas jolobu amacam?kelab pas apo cito?

kito keno copek sobab sham rais kato 'lailatul qadar tu datang skali yo'

angahcipoi said...

Ok no problem sobar yo lah yo.Eden ni pun tongah paneh yo.Baru ni dah kono jadi setiausaha PAS Kawasan Jelebu pulak.Setiausaha lamo tawakuf dulu "Tempoh bertenang".Jadi den ambik alih lah.Ok relax yo brader.

Anonymous said...

timo kasih dan tahniah....

kalawangi said...

semoga pas jelebu terus maju...insya-Allah pas jelebu perlu suntikan motivasi dan perancangan yang teliti untuk menjadikan Jelebu kawasan Pakatan Rakyat dalam PRU akan datang...

walaupun kita tak seramai mano tapi berapa byk kumpulan yang tak ramai menang dengan izin Allah. semuanya berkat keazaman kental dan perancangan hebat.

saya menyokong cadangan anonymus ttg blog pas jelebu ni...buat masa ni eloklah dimantapkan blog pas jelebu...kalau boleh link kan dengan semua blog YB-YB Pakatan Rakyat(esp. YB Bro Zul Nordin, kalau dia jadi turun ke Jelebu, sei insya-allah akan turun...)

apopun sebelum pemergian sei dari bumi jolobu botuah ni, sei doakan blog pas jelebu terus maju jaya...amin.

angahcipoi said...

Alamak Kalawangi nak poi mano pulak ni? Berhijrah ko mano pulak?
PAS lum monang lai di Jolobu ni jangan lah copek2 nar nak berhijrah! Bawak borsobar & bertonang.
Cubo bawak bobincang, kok ado apo2 yang buleh di tolong luahkan lah!
Jangan muntah yo sudah lah.

kalawangi said...

sei bohijrah kerano tuntutan kojo...dah 5 tahun sei kek jolobu ni dan dah sampai maso ehh sei bohijrah ko tompek lain pulak...

sei doakan pasjelebu toghuih maju jayo dan insya-Allah jolobu akan jadi kawasan Pakatan Rakyat dalam PRU akan datang.amin...

p/s : MJKK dlm konangan 2004-2008